Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Remus Truică, audiat în dosarul creditelor ilegale

Bucureşti: Remus Truică, audiat în dosarul creditelor ilegale

DISTRIBUIȚI

136845 – 19052015 – Afaceristul Remus Truică s-a prezentat marți dimineața la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD în care au fost audiați și Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, potrivit Cotidianul.ro.

Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, instigare la înșelăciune, instigare la abuz în serviciu și spălare de bani, conform unor surse judiciare.

Truică ar fi luat în anul 2008 un credit de la BRD pentru care ar fi garantat cu terenuri supraevaluate, însă nu a mai returnat banii. În plus, ar mai fi ajutat și alte persoane să ia credite, inclusiv pe șoferul său.Prejudiciul creat de Truică s-ar ridica la 35 de milioane de euro

Săptămâna trecută, la DIICOT au fost aduși Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, după ce au luat credite de la o sucursală a BRD.

Prejudiciul reținut în sarcina lui Adrian Sârbu este de 4 milioane de dolari, iar în cazul lui Sorin Roșca Stănescu – de 3 milioane de euro.

În acest dosar apare și numele Elenei Udrea, însă procurorii DIICOT și-au declinat competența către DNA. Udrea ar fi în atenția anchetatorilor pentru creditul de 3 milioane euro luat de la BRD, pentru care se văita că nu poate dormi noaptea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.