Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sancţiuni pentru cârpeli pe DN 1

Bucureşti: Sancţiuni pentru cârpeli pe DN 1

DISTRIBUIȚI
CNADNR

136861 – 19052015 –Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă sancţiuni în cel mai scurt timp pentru angajaţii proprii de la Secţia Ploieşti în urma difuzării la Pro Tv a unor imagini filmate edificatoare în care se vede cum drumarii fac reparaţii de mântuială pe DN1.

Prin decizia directorului general  al CNADNR, Narcis Ștefan Neaga, a fost instituită o Comisie de cercetare disciplinară care să analizeze respectarea tehnologiei de reparații a gropilor cu mixtură stocabilă pe timp de iarnă, potrivit unui comunicat al CNADNR.

„Lucrările s-au desfășurat pe DN1, pe raza Districtului Sinaia, Secția de Drumuri Naționale Ploiești. (…) În cel mai scurt timp, persoanele implicate în această acțiune defectuasă vor fi sancționate conform Contractului Colectiv de Muncă în vigoare”, se precizează în comunicat.

În filmarea prezentată de Pro Tv se vede cum mai mulţi muncitori lucrează la astuparea unei gropi apărute pe o şosea, într-o zonă rurală. După ce au umplut craterul, unul dintre muncitori nivelează materialul cu bocancul. În plus, „reparaţia” are loc pe asfaltul umed, în condiţii de ploaie – o cârpeală care nu va rezista prea mult timp. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.