Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şeful Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, la Bucureşti

Bucureşti: Şeful Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, la Bucureşti

DISTRIBUIȚI

136581 – 07052015 – Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, l-a primit joi, la sediul MApN, pe comandantul Comandamentului NATO pentru operaţii speciale, generalul-locotenent Marshall Webb.

Ministrul Mircea Duşa a subliniat în timpul întrevederii cooperarea foarte bună dintre forţele române pentru operaţii speciale şi structuri similare ale NATO, atât în timpul exerciţiilor, dar mai ales în cadrul misiunilor din teatrele de operaţii, potrivit unui comunicat al MApN.

„Forţele pentru operaţii speciale şi cele de informaţii sunt unităţi de elită ale Armatei României; apreciem sprijinul primit în procesul de instruire. Misiunile executate de aceste structuri militare sunt apreciate pe plan intern şi internaţional”, a declarat ministrul Duşa.

Generalul Webb a arătat că există o relaţie excelentă de colaborare cu forţele pentru operaţii speciale, în acest domeniu România fiind un lider regional.

Generalul Webb se află într-o vizită oficială în ţara noastră pentru a participa la un exerciţiu de planificare în domeniul operaţiilor speciale, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.