Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu: “Ceva e în neregulă” cu vizita reprezentantului SUA la...

Bucureşti: Traian Băsescu: “Ceva e în neregulă” cu vizita reprezentantului SUA la Camera Deputaţilor

DISTRIBUIȚI

136701 – 13052015 –  Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca este in „neregula” prezenta insarcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti in Camera Deputatilor pentru a cere „o interventie pentru nemodificarea Codului de Procedura Penala”, „nu pentru ca astfel de discutii nu pot sa aiba loc, ci pentru faptul ca ele s-au facut ostentativ”.

„Cand am vazut insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite mergand fara retinere la Parlament si tinand cont de declaratia domnului Zgonea, ca a fost vorba de o interventie pentru nemodificarea Codului de Procedura Penala, chiar am spus: ceva e in neregula. Si nu pentru ca astfel de discutii nu pot sa aiba loc, ci pentru faptul ca ele s-au facut ostentativ. Adica, insarcinatul cu afaceri al Statelor Unite chiar s-a dus peste seful uneia din Camerele Parlamentului si a cerut raspicat ceva. Astfel de discutii de regula exista. Sau pot exista. Dar ele se petrec discret, fara a da impresia ca vine o Ambasada peste Parlament. Aici cred ca a fost o greseala”, a declarat marti fostul presedinte, intr-un interviu pentru PSNews.ro.

Declaratia lui Traian Basescu vine dupa ce insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, s-a aflat miercurea trecuta in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD), pentru aproximativ o ora. Zgonea a confirmat atunci ca au discutat despre proiectul de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

„N-a indraznit nimeni sa vina sa imi spuna: ar trebui sa faceti declaratia asta, ar trebui sa aveti pozitia asta. Sunt zece ani in care n-am vazut asa ceva, dar acum mi s-a parut exagerat ce s-a intamplat, cu vizita direct la Parlament”, a comentat Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.