Acasă Nord-Est Iasi Iaşi: Arestat pentru 1,4 kg de droguri de mare risc

Iaşi: Arestat pentru 1,4 kg de droguri de mare risc

DISTRIBUIȚI

137127  – 29052015 – Procurorii DIICOT Iaşi l-au reținut pe Adrian Romică Baltariu pentru complicitate la introducere, fără drept, în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, iar ulterior Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul lunii ianuarie 2015, Adrian Romică Baltariu a luat decizia de a introduce în mod ilegal în România o cantitate de droguri de mare risc, în acest sens solicitându-i unui bărbat – suspect în acest dosar – să-i comande de pe site-ul Ebay 2.800 g  Acacia Confuza Inter Root Bark Powder, Taiwan Acacia.

La  data de 10 martie 2015,  la  un oficiu poştal din judeţul Iaşi, a ajuns un colet având greutatea de 1,5 kg expediat din Taiwan, în interiorul căreia se găseau două pungi de plastic de culoare argintie, având etichetă autoadezivă cu inscripţia menţiunea „Formosa (ACRB) Tannin Powder Net Wt: 700gr. product of Taiwan”, care conţineau 1.410 grame pulbere care conţine DMT (N,N-dimethyltryptamine), coletul fiind expediat pe numele suspectului.

La data de 27 mai a. c.,  procurorii  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul Antidrog l-au surprins în flagrant pe Baltariu în timp ce primea respectivul colet în care se aflau droguri de mare risc. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.