Acasă Nord-Est Iasi Iaşi: Cristian Adomniţei: ”Mă voi suspenda din funcţiile politice deţinute în PNL”

Iaşi: Cristian Adomniţei: ”Mă voi suspenda din funcţiile politice deţinute în PNL”

DISTRIBUIȚI

136773 – 15052015  – Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, a declarat că se va suspenda din funcţiile deţinute în PNL, adăugând că oamenii care îl cunosc ştiu că este nevinovat.

”Mă voi suspenda din funcţiile politice deţinute în PNL. Toţi oamenii care mă cunosc şi mă iubesc ştiu că sunt nevinovat. Voi trăi tot restul vieţii cu conştiinţa împăcată. Condamnarea fiecăruia dintre noi este că trebuie să trăim cu propria noastră conştiinţă până la sfârşit”, arată şeful CJ Iaşi într-un comunicat citat de B1 Tv.

Adomniței susține că este șocat și dezamăgit de decizia luată de instanță.

”Sunt şocat şi dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Iaşi, dar pe care o voi respecta întocmai, potrivit regulilor care guvernează statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apărărilor mele şi care urmează să fie judecate şi de opinia publică”, a mai adăugat acesta.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, cercetat pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, a fost plasat în arest la domiciliu joi seară, în urma unei decizii a Curţii de Apel Iaşi. Decizia instanţei este definitivă.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.