Acasă Nord-Est Iasi Iaşi: Un partid, două curente

Iaşi: Un partid, două curente

DISTRIBUIȚI

 137144  – 29052015 – Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri că în formațiunea pe care o conduce există două curente privind strategia care ar trebui adoptată pentru alegerile din 2016, una dintre ele fiind candidatura ”prin forțe proprii”, potriovit B1 Tv.

„Avem ambiţii mari. În UNPR sunt două curente. Un curent se manifestă pentru continuarea alianţei de centru-stânga cu PSD până în 2016, care prevede liste comune. Există deja propunerea PSD în acest sens şi o analizăm. Avem un alt curent în partid care spune să candidăm prin forţe proprii, să ne manifestăm ca atare, iar indiferent de varianta politică pe care o s-o alegem să stăm pe picioarele noastre şi să aducem un plus, indiferent de formula politică”, a declarat Gabriel Oprea, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, la finalul unei întâlniri cu reprezentanţii UNPR din zona de nord-est a ţării.

Liderul UNPR nu a precizat însă ce variantă sprijină sau când anume partidul va lua o decizie cu privire la steategia privind alegerile de anul viitor.

„Vorbim mai puţin de stânga şi de dreapta, vorbim de România, sprijinim cu onestitate guvernul din care facem parte, îl sprijinim şi pe preşedintele României. Suntem un partid militarizat în sensul bun al cuvântului. Ne-am propus un milion de membri de partid, un obiectiv foarte ambiţios. PSD are 500.000 de membri, Noi avem 358.000. Dacă fiecare dintre noi mai aducem câte doi colegi, anul viitor putem avea un milion de membri”, a mai afirmat Gabriel Oprea la Iași. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.