Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Vizita în România a comandantului Comandamentului Aliat Întrunit de la Napoli

Vizita în România a comandantului Comandamentului Aliat Întrunit de la Napoli

DISTRIBUIȚI

 136502 – 04052015 –  Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, se va întâlni marţi, 5 mai, la sediul MApN, cu amiralul Mark Ferguson, comandantul Comandamentului Aliat Întrunit de la Napoli, aflat în vizită oficială în ţara noastră în zilele de 5 şi 6 mai, la invitaţia şefului Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă.

Pe agenda discuţiilor cu cei doi oficiali români sunt incluse subiecte referitoare la modul de implementare a obiectivelor stabilite cu ocazia Summit-ului NATO din Ţara Galilor, în special planul de acţiune pentru creşterea capacităţii operaţionale a Alianţei, stadiul operaţionalizării Unităţii pentru Integrarea Forţelor NATO şi a Comandamentului Multinaţional de Divizie Sud-Est, potrivit unui comunicat al MApN.

Vor fi abordate, de asemenea, măsurile de asigurare în cadrul Alianţei Nord-Atlantice, evoluţia situaţiei de securitate din zona extinsă a Mării Negre, precum şi participarea Armatei României la misiunea „Resolute Support”, în Afganistan, s emai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.