Acasă Sud Arges Argeş: Arestaţi pentru trafic de minori şi proxenetism

Argeş: Arestaţi pentru trafic de minori şi proxenetism

DISTRIBUIȚI

137865 – 25062015 – Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti, împreună cu procurori DIICOT, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în judeţul Dâmboviţa, la şase persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 62 de ani, toate din judeţul Dâmboviţa, bănuite de trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, în perioada august 2014 până în prezent, cele şase persoane ar fi racolat mai multe tinere, din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, în vederea exploatării sexuale a acestora la Târgovişte.

Tinerele ar fi fost în permanenţă supravegheate şi ameninţate, iar persoanele cercetate ar fi încasat în totalitate sumele de bani obţinute de către acestea, din practicarea prostituţiei.

Prin activitatea infracţională ar fi fost creat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 10 telefoane mobile, un memory stick, 800 de lei, arme albe şi mai multe documente.

De asemenea, 18 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Piteşti, dintre care patru au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentate Tribunalului Argeş, care a dispus arestărea preventivă a acestora. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.