Acasă Centru Brasov Braşov: Mircea Bica pus sub control judiciar

Braşov: Mircea Bica pus sub control judiciar

DISTRIBUIȚI

137215  – 03062015 –  Soțul Alinei Bica, Octavian Bica, va fi cercetat sub control judiciar  în dosarul în care a fost audiat miercuri la DIICOT și în care este suspectat de evaziune fiscală.  Soțul fostei șefe DIICOT a părăsit sediul DIICOT Brașov după mai multe ore de audieri și a refuzat să dea declarații presei, potrivit B1 Tv.

Procurorii DIICOT efectuează miercuri dimineață mai multe percheziții în firme din 10 locaţii din municipiul Braşov şi Făgăraş, într-un dosar de evaziune fiscală de 7 milioane de lei și spălare de bani de 8 milioane de lei. Vizate sunt trei firme din Făgăraș care activează în domeniul construcțiilor.

Printre suspecți se află și soțul Alinei Bica, Mircea Bica. La locuința soțului Alinei Bica nu au avut loc percheziții, bărbatul a fost ridicat și dus la audieri la DIICOT Brașov.

Liderul grupării, Dan Vasile, apare în denunţul lui Ovidiu Tender de la DNA, pentru că acesta a luat, împreună cu soţul Alinei Bica, pachetul majoritar de la UPRUC SA Făgăraş.

Tot miercuri se va stabili dacă soțul fostei șefe DIICOT va primi vreo măsură preventivă sau cercetarea lui se va face în stare de libertate. – PROMPT MEDIA

foto:rtv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.