Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu acuză că maşini ale PSD o urmăresc în trafic

Bucureşti: Alina Gorghiu acuză că maşini ale PSD o urmăresc în trafic

DISTRIBUIȚI

137748 – 22062015  – Co-presedintele PNL Alina Gorghiu acuza ca PSD a pus masini sa o urmareasca in trafic si ca exista chiar o echipa in interiorul partidului care cerceteaza tot ce a facut in ultimii zece ani.

„Stiam din momentul alegerii mele in functia de copresedinte al PNL ca voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulari si dezinformari. Asa am ajuns sa fiu transformata de catre propaganda PSD din martor in Victor Ponta, din avocat in Dan Sova si din copresedinte al PNL in Elena Ceausescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea si altii. Toata aceasta campanie a pornit din momentul votului PNL in cazul senatorului Dan Sova. In lumina evenimentelor recente inteleg si de ce prim-ministrul a fost atat de afectat de actiunea politica a PNL in privinta prietenului sau. Ii transmit, din nou, prim-ministrului in exil sa nu isi faca sperante, actiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra mea”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Mai mult, aceasta sustine ca este filata in trafic de masinilie PSD, care incearca sa o prinda cu mata-n sac.

„Sa nu uit. Am observat si in dimineata asta filajul masinilor particulare care ma insotesc de cateva luni in trafic, probabil ca cineva doreste sa ma protejeze: ) Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, ca se instrumenteaza plangeri la Parchetul General si ANI si ca o echipa cerceteaza tot ce am facut si n-am facut in ultimii 10 ani. Grea operati…une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar si din Turcia de soarta opozitiei din Romania!”, a mai notat Gorghiu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.