Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Andreea Paul: Atenție mare la noul Cod Fiscal!

București: Andreea Paul: Atenție mare la noul Cod Fiscal!

DISTRIBUIȚI

 137789 – 23062015 – PSD s-a opus marți prin votul dat în Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor să prezinte impactul bugetar al măsurilor de relaxare fiscală din noul Cod Fiscal înainte de votul final de miercuri din plenul Parlamentului. Acest lucru dovedește că partidul condus de Victor Ponta este complet dezinteresat de punerea în aplicare a acesto măsuri, atenționează Andreea Paul, prim-vicepreședinte al PNL.

Având în vedere, însă, că pachetul de măsuri de relaxare fiscală este unul foarte consistent, PNL cere public Guvernului să prezinte impactul bugetar pentru fiecare măsura în parte – și per total (nominal), și ca procent din PIB, cum se va ajusta bugetul într-un mod sustenabil și respectând obligațiile asumate de România în Compactul Fiscal (nominal și ca procent din PIB pentru fiecare măsură compensatorie avută în vedere în parte și per total) și programul de convergență pe care România este obligată să-l retrimită Comisiei Europene cu proiecțiile pentru următorii trei ani în noile condiții de relaxare fiscală.

Este nevoie de aceste clarificări din partea Guvernului României înainte de votul final de mâine din Camera Deputaților, spune Paul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.