Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Andrei Chiliman, ridicat direct de pe aeroport

Bucureşti: Andrei Chiliman, ridicat direct de pe aeroport

DISTRIBUIȚI

 137680  – 18062015  – Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman, vizat de DNA intr-un dosar de coruptie, a fost ridicat joi de procurori imediat după ce a revenit în București, de la Bruxelles. „N-am facut trafic de influenta”, a declarat Chiliman scurt, inainte sa fie urcat in duba.

Mașina cu care a plecat de la aeroport s-a îndreptat spre Ploiești, unde urmează să aibă loc audierea primarului.

Potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri, ancheta care il vizeaza pe Chiliman ar fi fost disjunsă din dosarul cumnatului premierului Ponta, Iulian Hertanu. In acest dosar ar mai fi implicat, pe langa primarul Sectorului 1, si Vlad Moisescu, fostul presedinte al PNL Sector 1, au declarat surse judiciare.

Se pare ca atat edilul, cat si apropiați ai acestuia ar fi obtinut diverse foloase de la niste oameni de afaceri, pentru a ajuta firme conduse de acestia sa castige contracte de lucrari din bani publici in Sectorul 1. Este vorba despre lucrari de anvelopare a blocurilor, canalizari si reparatii de drumuri, iar printre suspecti s-ar numara inclusiv functionari publici.

In dosarul lui Iulian Hertanu, procurorii DNA suspecteaza ca, in perioada 2011-2015, Mihail Coman si Iulian Hertanu, administrator al Grossmann Engineering Group, alaturi de alti suspecti, au constituit un grup infractional pentru a-si adjudeca in mod fraudulos un contract de lucrari finantat in mare parte din fonduri europene.

Anchetatorii sustin ca deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, ar fi sprijinit acest grup infractional. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.