Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Aviz favorabil pentru raportul de execuţie bugetară al SRR

Bucureşti: Aviz favorabil pentru raportul de execuţie bugetară al SRR

DISTRIBUIȚI

 137606  – 16062015  – Comisia pentru Buget a Camerei Deputaţilor a dat în unanimitate aviz favorabil raportului de execuţie bugetară al SRR pentru anul 2014, potrivit Radio România Actualităţi.

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a ţinut să precizeze că anul 2014 a fost cel mai bun din punct de vedere financiar, începând din decembrie 1989.

Perioada 2013 – 2014 a adus creşteri în toate sectoarele, iar Radio România a devenit, astfel, lider de piaţă la nivel naţional, urban şi în municipiul Bucureşti.

Profitul pe anul 2014 a fost de 7,7 milioane lei, iar instituţia nu are credite şi nu înregistrează întârzieri la plata facturilor, a mai afirmat Ovidiu Miculescu.

Totodată, Radioul public este parte a mai multor organizaţii internaţionale de profil şi în contextul instituţiilor similare din alte ţări, reprezintă un exemplu de bune practici.

Parlamentarii din Comisia de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor au felicitat Societatea Română de Radiodifuziune pentru echidistanţa politică, dar şi pentru calitatea emisiunilor culturale. Raportul SRR a primit aviz favorabil şi de la Comisia de Buget-Finanţe din Senatul României. – PROMPT MEDIA

foto:romania – actualitati.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.