Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Avocata lui Ponta, la DNA

Bucureşti: Avocata lui Ponta, la DNA

DISTRIBUIȚI

1377447 – 22062015  – Avocata Loredana Radu a ajuns la sediul DNA luni dimineață, dar a refuzat discute cu ziariștii despre ce urmează să comunice procurorilor în legătură cu clientul său ori dacă va prezenta anchetatorilor documente medicale din care rezultă că premierul nu se poate prezenta la audieri.

Premierul Victor Ponta, aflat în Turcia pentru operaţia la genunchi, lasă să se înţeleagă că nu va reveni în ţară mai devreme de trei săptămâni, spunând că ştie sigur că nu va putea merge normal în acest interval, iar el doreşte ca, atunci când se întoarce la Bucureşti, să meargă să lucreze la birou.

„Eu vreau ca, atunci când vin în ţară, să vin şi la birou, că doar nu o să stau acasă, în vârful patului şi…vin la birou, vin la treabă. Cu siguranţă mai repede de trei săptămâni nu pot să merg normal, asta ştiu sigur. Deci, în această perioadă o să mă hotărăsc şi o să decid exact cum pot – aşa cum o fi, cu cârje, fără cârje – să îmi văd de treabă în mod normal”, a spus Ponta.

Premierul Ponta a anunţat anterior că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere preşedintelui Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval. – PROMPT MEDIA

foto:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.