Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cod galben de ploi şi vijelii

Bucureşti: Cod galben de ploi şi vijelii

DISTRIBUIȚI

 137575  – 15062015 –  Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, valabila pentru jumatatea estica, centrul si nordul Romaniei.

Potrivit ANM, incepand din dupa-amiaza zilei de marti si pana in prima parte a noptii de miercuri spre joi, in nordul, centrul si estul tarii vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata, care se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, care izolat vor lua aspect de vijelie si caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50-60 l/mp. In restul teritoriului fenomenele de instabilitate atmosferica se vor semnala pe arii restranse.

Avertizarea este valabila pentru 27 de judete, dar nu si pentru judetul Ilfov sau pentru Bucuresti. In patru dintre judetele aflate sub cod galben – Valcea, Arges, Dambovita si Prahova, avertizarea este valabila doar pentru jumatatea nordica. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.