Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Comisia pentru Apărare, interesată de antrenamentele SPP-iştilor

Bucureşti: Comisia pentru Apărare, interesată de antrenamentele SPP-iştilor

DISTRIBUIȚI

 137460  – 10062015 – Comisia pentru Apărare, Ordine Publica și Siguranța Națională a Senatului a efectuat marți, 9 iunie, o vizită de lucru într-una din bazele de antrenament ale Serviciului de Protecție și Pază.

Practic, senatorii au participat la o zi de pregătire din programul de lucru al personalului SPP, asistand la simularea unor acțiuni de luptă și la un exercițiu tactic al grupului de intervenție și trageri cu muniție reală, potrivit unui comunicat al Senatului.

În plus, în cadrul unei videoconferinte, comandanții de misiuni au prezentat nivelul participării grupurilor de protectie la misiunile sub egida ONU in Sudan, Darfur, Siria, Afganistan.

Discuțiile membrilor comisiei de specialitate cu conducerea serviciului cat si, nemijlocit, cu ofiterii executivi s-au axat pe evaluarea nivelului de risc al misiunilor, planificarea resurselor și realizarea principalelor tipuri de misiuni:  protecție si paza, control tehnic, interventie antiterorista, asigurarea comunicațiilor etc. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.