Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dacă ar fi fost premier, Oprişan își risca piciorul

Bucureşti: Dacă ar fi fost premier, Oprişan își risca piciorul

DISTRIBUIȚI

 137929 – 29062015 – Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, luni, inainte de intrarea la sedinta BPN al partidului, ca daca el ar fi fost in situatia lui Victor Ponta si-ar fi riscat piciorul si s-ar fi intors foarte repede in tara.

Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu Victor Ponta, aflat in Turcia de mai bine de doua saptamani, Marian Oprisan a confirmat.

„Da, am vorbit cu Victor Ponta, are perfecta dreptate in acest moment. Daca eu as fi fost prim-ministru, m-as fi intors imediat, as fi riscat piciorul. Dansul are dreptate (…) Si eu tin la piciorul lui”, a comentat oarecum ironic Marian Oprisan, potrivit Ziare.com.

Liderul PSD Vrancea a respins ideea ca partidul ar fi acum in degringolada, dupa ce a fost lasat de Victor Ponta pe mana Rovanei Plumb, care a preluat conducerea interimara.

„PSD e un partid mare, puterea lui sta in suma liderilor (…) Nu e o tulburare, Victor Ponta e in permanenta legatura cu conducerea (…) PSD nu este intr-o criza politica, alaturi de aliatii sai are responsabilitati mari”, a declarat Marian Oprisan, precizand ca PSD si actuala majoritate va continua guvernarea pana in 2016.

Operat la genunchi, in Turcia, in data de 15 iunie, Victor Ponta a ramas in aceasta tara pe toata perioada recuperarii, anuntand duminica seara ca se va intoarce in „maximum doua saptamani” si se va prezenta la DNA pentru audieri in dosarul Turceni-Rovinari in care este pus sub urmarire penala de DNA.

Gabriel Oprea a preluat interimar sefia Guvernului, iar Rovana Plumb pe cea a PSD, tot interimar. – PROMPT MEDIA

foto:psd-vrancea.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.