Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Darius Vâlcov scapă de arest

Bucureşti: Darius Vâlcov scapă de arest

DISTRIBUIȚI

137806 – 24062015 – Darius Vâlcov scapă de arestul preventiv și va fi plasat sub control judiciar. Decizia aparține judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție, a fost dată marți seara și este definitivă.

Vâlcov a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte de corupție comise în perioada în care era primar al Slatinei. Mai precis este acuzat de trafic de influență pe lângă membrii comisiei de licitație pentru ca Tehnologica Radion să beneficieze de contracte pe bani publici.

Tot marți, DNA a anunţat că pe numele fostului ministru a fost deschis un nou dosar penal în care acesta era urmărit tot pentru trafic de influență pentru că în perioada în care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care avea contract cu primăria suma de 2,5 milioane de lei.

Darius Vâlcov se află în arest din 2 aprilie a. c., el fiind acuzat de DNA de trafic de influență, spălare de bani, efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atribuției sau însărcinării sale, în formă continuată. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.