Acasă Politic București: Deputata Cornelia Negruţ: Vom fi în continuare conservatori, ideile conservatoare vor...

București: Deputata Cornelia Negruţ: Vom fi în continuare conservatori, ideile conservatoare vor rămâne de-a pururi

DISTRIBUIȚI

137676  – 18062015  – Deputata Cornelia Negruţ susține că a ”vorbi despre caracter şi moralitate, astfel cum le-a definit doamna Grapini, mi se pare sinonim cu a aminti de funie în casa spânzuratului”.

 „Doamna Grapini este un exemplu nu dintre cele mai elocvente, şi poate nici de urmat, despre cum a putut obţine un om angrenat în politică aproape tot din partea partidului său (…) Partidul Conservator a făcut-o preşedinte de filială, vicepreşedinte la nivel naţional, deputat, ministru şi europarlamentar, funcţie deţinută şi în prezent şi plătită cu bani foarte frumoşi”, susține Cornelia Negruț.

De asemenea, deputata consideră că Maria Grapini a beneficit de toate aceste aceste privilegii “graţie nouă, a tuturor celor din sală, de la preşedintele Daniel Constantin, la parlamentari, miniştri şi liderii filialelor judeţene, până la simplii membri ai Partidului Conservator. A fost propusă în posturile respective nu pentru rezultatele obţinute de Organizaţia Judeţeană Timiş şi nici pentru talentul ei discutabil în domeniul economic. Acum, doamna vine şi ne ceartă pe toţi, şi spune că e dezamăgită”.

Vom fi în continuare conservatori, ideile conservatoare vor rămâne de-a pururi, vom fi în continuare şi umanişti, pentru cei mai vechi membri dintre noi, şi sunt sigură că nimeni nu va uita de idealurile şi principiile Partidului Conservator. Sigur, e drum lung până la Bruxelles, şi din această cauză nu se văd prea bine de acolo problemele avute de noi aici! Trebuie să remarcăm însă că toate filialele din ţară au votat în şedinţa Biroului Politic, la care şi doamna europarlamentar a participat, fuziunea cu PLR şi înfiinţarea unui nou partid, mai puternic, mai reprezentativ, mai modern”, conchide deputatul. – PROMPT MEDIA

foto:maramedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.