Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: DNA a extins cercetările în cazul Toni Greblă

Bucureşti: DNA a extins cercetările în cazul Toni Greblă

DISTRIBUIȚI

137439  – 10062015 – Toni Grebla a declarat miercuri, la iesirea din sediul DNA, ca in dosarul sau s-au extins cercetarile pentru ca „in campania electorala s-au mai cheltuit niste bani cu niste mese acolo”, dar a spus ca pana acum a avut parte de o justitie corecta si impartiala.

“La DNA exista o singura adeclaratie a unui martor ca au fost organizate mese in comunitatile de romi, a dezvaluit  Grebla. „Nu la solicitarea mea, scrie acolo”, a precizat acesta, potrivit Hotnews.ro.

„Am dorit sa am parte de o ancheta obiectiva si de o justitie independenta, care pana acum a dovedit ca e corecta si impartiala”, a declarat fostul membru CCR.

Toni Grebla a subliniat si ca vrea sa traiasca acum „ca un om obisnuit pentru ca am vazut ca daca ai inalte functii ai si satisfactii, dar si riscuri enorme.

Toni Grebla, fost judecator al Curtii Constitutionale, a fost audiat miercuri ka DNA in dosarul in care este cercetat pentru mai multe infractiuni, inclusiv cea de trafic de influenta.

Toni Grebla a fost audiat si pe 10 martie, de DNA, in dosarul in care este acuzat ca ar fi sprijinit exporturi ilegale in Rusia si ca l-ar fi ajutat pe finul sau Ion Bircina sa obtina mai multe contracte pentru firma acestuia, primind in schimb o masina si rochii pentru sotie.

Toni Grebla a fost retinut pentru faptele de coruptie de care este acuzat, dar si pentru ca, potrivit procurorilor DNA, ar fi incercat sa vanda, prin intermediari, 50 de capre care nu erau ale lui, in acest sens fiind facut un denunt, a declarat avocatul Petre Buneci.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins pe 11 martie cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de arestare la domiciliu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.