Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea: PSD rămâne la guvernare, dar nu în orice condiţii

Bucureşti: Dragnea: PSD rămâne la guvernare, dar nu în orice condiţii

DISTRIBUIȚI

137840 – 25062015 – Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, miercuri seara, ca partidul sau isi doreste sa ramana la guvernare, insa nu in orice conditii. El a mai spus ca in PSD domneste in prezent o stare „ciudata”, de „dezorientare”.

„Exista o stare destul de ciudata in PSD, la nivelul oricarei organizatii. Oamenii sunt putin dezorientati”, a recunoscut el, la TVR 1, aceasta stare fiind generata, cel mai probabil, admite el, de faptul ca seful PSD e in Turcia, din cauza unor probleme medicale.

„De o perioada de timp guvernul asta a fost sub asediu”, afirma Dragnea, mentionand insa ca din punct de vedere economic, Romania sta bine. „Nu poti sa spui ca economia nu merge cand merge, e pe crestere. E drept ca nu curge lapte si miere. Este al treilea an de crestere economica, iar investitiile nu au scazut”, a afirmat el, facand referire la niste acuzatii recente venite din partea PNL.

„PSD nu trece prin momente foarte fericite acum. Cat de rapid vom putea, situatia in partid va trebui transata, in doua – trei saptamani maximum (poate fi si o saptamana, pot fi si 10 zile)”, a spus Liviu Dragnea, mentionand ca discutiile se vor referi inclusiv la problemele ce tin de coalitie.

„Partidul incepe sa se gandeasca serios la alegerile de anul viitor”, a mai declarat Dragnea.

„Exista aceasta stare de dezorientare, poate e prea greu cuvantul, si de neclaritate. Trebuie sa se clarifice lucrurile in vara, din septembrie ne pregatim pentru alegerile locale”, a reinterat el.

„Nu acceptam sa stam intr-o coalitie in care lucrurile sunt neclare. Dupa perioda in care Victor Ponta e plecat, lucrurile se vor clarifica”, a mai spus Dragnea. „Stai cand esti intr-o coalitie care functioneaza corect”, a adaugat social-democratul.

„PSD vrea sa ramana la guvernare, in mod firesc, dar nu in orice conditii”, a conchis Liviu Dragnea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.