Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea iese din arestul la domiciliu

Bucureşti: Elena Udrea iese din arestul la domiciliu

DISTRIBUIȚI

 137611  – 16062015  – Deputatul Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu, in dosarul Gala Bute, in urma deciziei de marti a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar va fi plasata totusi sub control judiciar. Potrivit televiziunilor de stiri, procurorii DNA nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu al Elenei Udrea, cerand in schimb ca aceasta sa fie pusa sub control judiciar. Decizia de marti este definitiva.

Deputatul PMP a invocat faptul ca are probleme medicale si ca trebuie sa mearga la doctor, in contestarea arestului la domiciliu in cazul sau. Elena Udrea va putea parasi arestul la domiciliu incepand de saptamana viitoare, cand expira masura.

In acest dosar, deputatul PMP a fost trimis in judecata pe 21 aprilie, pentru luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de folosire de documente sau declaratii false, inexacte sau incomplete, pentru obtinere pe nedrept de fonduri europene.

Pe 7 mai, Udrea a fost eliberata de la Penitenciarul Targsor, mergand in arest la domiciliu, dupa aproximativ doua luni si jumatate de arest preventiv.

In dosarul Gala Bute au mai fost trimisi in judecata si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu si Dragos Botoroaga. De asemenea, Elena Udrea este urmarita penal si in dosarul Microsoft. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.