Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Gabriel Oprea a contrasemnat decretul de numire a lui George Maior...

Bucureşti: Gabriel Oprea a contrasemnat decretul de numire a lui George Maior ca ambasador

DISTRIBUIȚI

137926 – 29062015 – Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie.

„Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador – oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador – si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul”, a spus Oprea la B1 Tv.

Fostul director SRI George Maior a fost propus, la finele lunii aprilie, pentru functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in SUA, Administratia Prezidentiala anuntand atunci ca presedintele Klaus Iohannis a a aprobat propunerea de numire in acest post.

Pana la acest moment, insa, decretul de numire nu a fost publicat in Monitorul Oficial, in asteptarea finalizarii tuturor procedurilor si a acordului din partea Departamentului de Stat al SUA.

George Maior si-a dat demisia de la conducerea Serviciului Roman de Informatii pe 27 ianuarie. El a detinut functia de director al SRI timp de peste opt ani. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.