Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Înalta Curte a respins cererea DNA de arestare a lotului Chiliman

Bucureşti: Înalta Curte a respins cererea DNA de arestare a lotului Chiliman

DISTRIBUIȚI

 137875 – 25062015 – Primarul suspendat al Sectorului 1 Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, fost trezorier al PNL, Ioana Costescu, consilier personal al primarului, și consilierul local Ion Brad rămân sub control judiciar în dosarul în care au fost reținuți săptămâna trecută. Instanța supremă a respins joi contestaţia DNA, care a solicitat în continuare arestarea preventivă a acestora, potrivit Cotidianul.ro.

Decizia de joi este definitivă.

Lotul Chiliman a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de instanța supremă săptămâna trecută, decizia fiind atacată de procurori, fără câștig de cauză însă.

Potrivit DNA, Vlad Moisescu a constituit un grup infracţional încă din 2004, din care au făcut parte Ioana Costescu, Andrei Chiliman şi Ion Brad, urmărind „comiterea unor fapte de corupţie care să genereze obţinerea unor comisioane cuprinse între 10 şi 15% din valoarea lucrărilor atribuite pe criterii clientelare de la agenţii economici favorizaţi în câştigarea procedurilor de achiziţie publică şi pe parcursul derulării contractelor încheiate cu Primăria Sectorului 1”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.