Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Klaus Iohannis susține egalitatea de şanse şi drepturile femeilor

București: Klaus Iohannis susține egalitatea de şanse şi drepturile femeilor

DISTRIBUIȚI

137675  – 18062015  – Klaus Iohannis a anunțat că a semnat un angajament prin care arată că susține egalitatea de şanse şi drepturile femeilor. Președintele i-a îndemnat pe români să semneze – alături de el – petiția online “HeforShe” – petiție pentru o campanie privind egalitatea de gen.

Egalitatea de șanse între femei și bărbați este parte din progresul omenirii. Nu trebuie să închidem ochii în fața discriminării! Cu toții trebuie să spunem STOP și să dăm femeilor șanse egale în viață. În acest sens, am semnat, alături de alți șefi de stat, un angajament la nivel național pentru a acționa pe deplin în vederea atingerii acestui deziderat. Pentru a susține campania internațională ‪#‎HeForShe și drepturile femeilor din România și din întreaga lume, vă invit să semnați, alături de mine, petiția online!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

 Campania “HeforShe” a fost lansată la ONU, în luna septembrie 2014, de către U.N. Women, se desfăşoară timp de un an şi reprezintă o acţiune de solidaritate pentru egalitatea de gen. Ambasadoarea campaniei este actriţa britanică Emma Watson. Ziua Egalităţii de Şanse între Femei şi Bărbaţi este marcată în fiecare an în 8 mai.  – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.