Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liviu Dragnea: „Nu îi putem da votul lui Mihai Răzvan Ungureanu”

Bucureşti: Liviu Dragnea: „Nu îi putem da votul lui Mihai Răzvan Ungureanu”

DISTRIBUIȚI

137930 – 29062015 – Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei conducerii PSD, ca social-democratii nu il pot vota pe Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE si ca un vot in favoare ar fi foarte greu de motivat.

„Nu ii putem da votul lui Mihai Razvan Ungureanu, ar fi foarte greu pentru un pesedist sa motiveze acest lucru”, a declarat Dragnea, citat de Hotnews.ro.

O sedinta a birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului este planificata luni, urmand sa fie stabilit calendarul audierii si votarii noului director al Serviciului de Informatii Externe, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a propus pentru aceasta functie pe Mihai Razvan Ungureanu.

Potrivit procedurii parlamentare, Ungureanu urmeaza sa fie audiat in Comisia comuna pentru controlul SIE, dupa care sa fie votat in plenul reunit. Avizul comisiei este consultativ.

Potrivit unor surse parlamentare, sedinta de plen a Parlamentului in care urmeaza sa fie supusa votului nominalizarea pentru functia de sef al SIE a lui Ungureanu va avea loc marti, zi in care actuala sesiune parlamentara se incheie. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.