Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Moţiunea de cenzură va fi depusă vineri

Bucureşti: Moţiunea de cenzură va fi depusă vineri

DISTRIBUIȚI

137176  – 02062015 –  PNL depune vineri moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, urmând ca până joi liderii de grup liberali să poarte discuții cu privire la acest document.”Săptămâna aceasta este săptămâna în care PNL va depune în Parlamentul României moțiunea de cenzură, vineri este ziua aleasă pentru a face acest demers. Până joi liderii noștri vor prezenta moțiunea de cenzură și vor avansa proiectul de text propus de către PNL tuturor celorlalte grupuri din Parlamentul României, pentru a ajunge la o moțiune susținută de un număr cât mai mare de parlamentari și pentru a asigura succesul acestui demers”, a declarat Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, potrivit B1 Tv.

Stroe susține că tema moțiunii este “una vitală pentru democrația românească și vine să sancționeze comportamentul abuziv al actualei puteri în legătură cu blocarea exercitării unui drept elementar în legătură cu democrația în această țară — dreptul la vot”.

Însă el spune că se bazează pe buna credință și deschiderea oricărui parlamentar la o dezbatere reală, deși “calculul matematic efectiv al structurilor grupurilor parlamentare ne dezavantajează. În schimb, în condițiile în care oricine ar manifesta disponibilitate, înțelegere și participare la această dezbatere credem că putem lua mult mai multe voturi decât calculul aritmetic”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.