Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Nepotul lui Traian Băsescu, adus cu mandat la DNA

Bucureşti: Nepotul lui Traian Băsescu, adus cu mandat la DNA

DISTRIBUIȚI

137620  – 17062015  – Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu, fratele fostului sef al statului, a fost adus miercuri dimineata cu mandat la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurori, anunta Digi 24. Dragos Basescu este acuzat de trafic de influenta.

Potrivit DNA, Dragos Basescu ar fi cerut unui om de afaceri bani pentru a-l scapa de un dosar penal instrumentat de DIICOT. Surse judiciare sustin ca Dragos Basescu s-ar fi intilnit cu respectivul om de afaceri la Clubul Pescariu, unde i-a dat acestuia un slip de baie si au intrat in sauna pentru a discuta. Sursele citate sustin ca Dragos Basescu ar fi cerut mita de un milion de euro mascata sub forma unui contract fictiv de consultanta pe doi ani ce ar fi trebuit semnat intre omul de afaceri vizat de dosar si firma de consultanta KPMG. E neclara legatura intre KPMG si Dragos Basescu, care la randul sau are o firma de consultanta.

Dragos Basescu este audiat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Rep. Moldova, in care este implicat si Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu. Sergiu Lucinschi este acuzat de procurorii DNA ca a constrans un om de afaceri sa ii dea patru milioane de euro, pentru a isi retrage o plangere formulata la DIICOT. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.