Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ofiţer de poliţie de la DIICOT, trimis în judecată

Bucureşti: Ofiţer de poliţie de la DIICOT, trimis în judecată

DISTRIBUIȚI

137962 – 30062015  – Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Constantin Comăneanu, ofițer de poliție judiciară cu gradul profesional de comisar de poliție în cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, pentru luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, Constantin Comăneanu Constantin, delegat să lucreze în cadrul DIICOT, a primit de la o persoană în zilele de 12 februarie 2015 și 30 martie 2015, suma totală 10.000 euro, sumă care reprezenta recompensa pentru ajutorul acordat unui om de afaceri, în sensul oferirii, prin încălcarea atribuțiilor de serviciu, de date și informații dintr-un dosar penal aflat în instrumentarea DIICOT care îl privea pe acesta din urmă și în care ofițerul de poliție fusese delegat pentru a efectua acte de urmărire penală, fiind prins în flagrant la data de 30 martie 2015.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsurile preventive dispuse de procurori.

Acest dosar a fost disjuns din dosarul în care, la data de 26 iunie 2015, au fost trimiși în judecată Sergiu Lucinschi şi Radu Pricop. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.