Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul este neîncrezător

Bucureşti: Premierul este neîncrezător

DISTRIBUIȚI

137154  – 02062015 –  Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că are îndoieli că opoziția va depune, în data de 5 iunie, moțiunea de cenzură îndreptată împotriva Guvernului pe care îl conduce. “Îmi dă o mare emoție (moțiunea de cenzură — n. r.), că 5 iunie e vineri și mi-e că nu o depun. Nu am văzut nimic. Dacă o depun, să o depună. Nu e nimic rău în asta. Moțiunea de cenzură este un instrument al opoziției. Mai departe însă… Îi tot aud de moțiunea asta din decembrie. Din decembrie tot fac moțiunea asta de cenzură. E ca în Așteptându-l pe Godot. Să vină odată și pe 5 iunie scăpăm de această grijă”, a declarat Ponta, la RTV.

De asemenea, premierul a ținut să precizeze că nu consideră că Guvernul Ponta este unul “de neînlocuit”, dar că și-ar dori ca viitorul Guvern al României să nu fie “Guvernul Boc doar fără Boc”.

“În 2012, atunci când am candidat în cadrul USL pentru funcția de prim-ministru, m-am gândit că voi fi prim-ministru până la sfârșitul lui 2016. Acum, viața politică întotdeauna este plină de surprize. Eu nu cred că suntem noi de neînlocuit. O să vină și un alt Guvern. (…) Aș vrea ca după Guvernul nostru, în 2016 sau când va fi, să vină un Guvern mai bun. Dacă vine tot Guvernul Boc reșapat, înseamnă că chiar nu avem minte, adică să ne întoarcem la ceva ce ne-a fost rău. Să fie ceva mai bun, știți tendința naturală. Ăsta a fost un Guvern care a făcut atât, vine unul mai bun. Ne întoarcem la Guvernul Boc doar fără Boc? Sper să nu se întâmple. (…) Poate vine doamna Gorghiu, cine știe”, a mai spus premierul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.