Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Moldovei dat exemplu în Parlamentul României

Bucureşti: Premierul Moldovei dat exemplu în Parlamentul României

DISTRIBUIȚI

137518  – 12062015 –  „Domnule Ponta, premierul Moldovei si-a dat demisia declarand ca toti oamenii sunt egali in fata legii”, a afirmat senatorul PNL Vasile Blaga, de la tribuna Parlamentului, în timpul dezbaterii motiunii de cenzura depusa de liberali pe tema votului  prin corespondenta.

„Domnul prim ministru Ponta sfideaza pe toata lumea, si pe propriii votanti si sustinatori, refuzand sa faca un gest normal – sa isi dea demisia. Domnul Ponta si ministrul Jusitiei recurg la amenintari fata de cei care doresc sa protesteze, recurg la contramanifestatii. PNL e un partid responsabil, am amanat protestul de astazi, dar va aduc aminte domnule Ponta ca in 2012 ati organizat proteste spunadu-i premierului de atunci pleaca acasa. Domnul Ponta arata ca un politician disperat, a carui unica grija este sa isi pastreze puterea, agatandu-se de scaun”, a mai declarat Blaga.

„Creste ruptura dintre guvernanti si guvernati, acestei stari trebuie sa ii punem capat astazi. Am ajuns in situatia aberanta in care tocmai domnul Ponta sa invoce votul romanilor pentru a ramane la putere. Ar fi fost bine pentru tara ca domnul Ponta sa isi dea demisia. Demisia dintr-o functie publica, atunci cand faci rau tarii, este un act de responsabilitate”, a declarat Blaga.

Pentru ca motiunea sa fie adoptata si Guvernul Ponta sa pice este nevoie de cel putin 278 de voturi. In ciuda negocierilor purtate individual de liderii PNL cu senatori si deputati de la putere (PSD, UNPR, PC, PLR), doar cativa au spus ca vor sustine demersul opozitiei. –  PROMPT MEDIA

foto:nasul.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.