Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta trebuie să se opereze la genunchi

Bucureşti: Premierul Ponta trebuie să se opereze la genunchi

DISTRIBUIȚI

 137505  – 11062015 –  Premierul Victor Ponta a fost, joi, la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru un control la genunchi, iar in urma investigatiilor medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala, au declarat surse oficiale, potrivit Ziare.com. Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central in conditiile in care de aproximativ doua saptamani are probleme la genunchiul stang.

Conform surselor citate, premierul a facut o investigatie RMN, in urma careia s-a stabilit ca are un ligament rupt si ii sunt afectate meniscul si cartilagiul.

In urma investigatiilor, medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala in perioada urmatoare.

Sursele citate au mai precizat ca nu s-a stabilit daca premierul se va opera la Spitalul Militar sau intr-o alta clinica.

La 26 mai, Victor Ponta, aflat la Tirana, pentru Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est, a fost intampinat la sosirea la reuniune de catre presedintele Albaniei, scuzandu-se fata de acesta ca schiopateaza usor si explicandu-i ca s-a accidentat in timpul unui meci de baschet.

„Imi cer scuze, dar am jucat baschet si sunt putin…”, i-a spus Ponta presedintelui albanez, aratand spre piciorul stang. –  PROMPT MEDIA

foto:fanatik.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.