Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Rovana Plumb: PSD este un partid unit. Coaliţia este funcţională

Bucureşti: Rovana Plumb: PSD este un partid unit. Coaliţia este funcţională

DISTRIBUIȚI

 137946 – 29062015  – Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a dat asigurări, după ședința de luni a Biroului Permanent Național al partidului, că PSD este un partid puternic, guvernarea este stabilă, iar coaliţia funcţională.

„Partidul Social Democrat este un partid unit, un partid solid, este un partid stabil. De asmenea, guvernarea va continua, este o guvernare stabilă. Am făcut lucruri bune pentru tot ceea ce înseamnă români şi România. Coaliţia este funcţională”, a spus Plumb.

Rovana Plumb a declarat că social democrații au luat măsuri clare, bune pentru populație până acum, iar următoarele proiecte sunt finalizarea planului național de transport și legea salarizării.

PSD se află în comunicare permanentă cu premierul Victor Ponta, partidul este stabil, are o echipă de conducere și funcționează în parametri normali, a dat asigurări Plumb. democrata.

Rovana Plumb a mai anunțat că parlamentarii social-democraţi au decis să nu susțină numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la şefia SIE.

„PSD nu renunță la principiul ca un partid să nu aibă toată puterea”, a spus preşedintele interimar al PSD, care ținut să precizeze că în 2012, la moțiunea de cenzură, PSD a votat împotriva guvernului Ungureanu.

De altfel, atât Rovana Plumb, cât și premierul Victor Ponta și-au exprimat dezacordul față de nominalizarea făcută de Klaus Iohannis, acuzându-l pe președintele că nu a consultat PSD.

Opinie diferită are însă premierul interimar, Gabriel Oprea, care a anunțat că UNPR va vota în favoarea acestei nominalizări. – PROMPT MEDIA 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.