Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Senatorul Christian Gigi Chiru primește studenți în practica de vară

Constanța: Senatorul Christian Gigi Chiru primește studenți în practica de vară

DISTRIBUIȚI

137562  – 15062015 –  Tinerii constănţeni sunt invitați de senatorul Christian Gigi Chiru să facă practică de specialitate vara alături de el, de membrii cabinetului și de echipa de consilieri,  pe perioada verii.

Parlamentarul constănţean le oferă posibilitatea studenţilor să facă practică de specialitate în cabinetul său senatorial pe perioada vacanței școlare. Programul de internship va începe în luna iulie şi va dura trei luni, timp în care tinerii vor avea ocazia să vadă modul în care funcţionează cabinetul senatorial și activitatea parlamentară.

Totodată, stagiarii vor avea ocazia să se implice în activitatea biroului de presă al acestuia, în pregătirea materialelor, să învețe modul de documentare, precum și în consilierea senatorului privind pregătirea unor acte normative. După terminarea perioadei de practică, studenții care vor opta pentru acest internship vor avea ocazia să viziteze, alături de senatorul Chiru, Parlamentul României.

Îmi doresc să îi ajut pe tineri să descopere cum se desfăşoară activitatea unui parlamentar, să câştige experienţă şi, după absolvire, să devină viitorii consilieri sau purtători de cuvânt ai partidelor politice sau ai parlamentarilor. Viaţa politică are nevoie de forţe proaspete, de oameni instruiţi şi de aceea este nevoie să îi sprijinim pe tinerii care doresc să activeze în acest domeniu. Pe de altă parte, va fi un ajutor substanțial de a vedea ce înseamnă viața politică și parlamentară, dincolo de imaginea prezentată la televizor”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.

Procesul de selecţie se va încheia la începutul lunii iulie, iar stagiul de practică va debuta pe 10 iulie 2015. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.