Acasă Sud Giurgiu Giurgiu: Opt migranţi ascunşi în cutii din lemn, descoperiţi la Giurgiu

Giurgiu: Opt migranţi ascunşi în cutii din lemn, descoperiţi la Giurgiu

DISTRIBUIȚI

137936 – 29062015 – Poliţiştii de frontieră de la cadrul PTF Giurgiu au descoperit, ascunşi într-un microbuz, în mai multe cutii din lemn, opt bărbaţi care intenţionau astfel să intre ilegal în România, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu (PTF) s-a prezentat, luni dimineaţa, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz, un bulgar în vârstă de 33 de ani.

La verificarea microbuzului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în partea din spate, ascunşi în mai multe cutii din lemn, opt bărbaţi, care nu vorbeau nicio limbă de circulaţie internaţională şi nu deţineau documente de identitate.

Şoferul a declarat că i-a luat pe ceiopt bărbaţi dintr-o parcare din oraşul bulgăresc Plovdiv şi urma să le transporte în Germania.

Poliţiştii de frontieră le-au întrerupt călătoria celor opt, iar conform protocolului bilateral, aceştia, împreună cu şoferul şi microbuzul, au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.