Acasă Nord-Est Iasi Iaşi: Contrabandă cu barcă telecomandată

Iaşi: Contrabandă cu barcă telecomandată

DISTRIBUIȚI

 137381  – 08062015 –   La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au oprit pentru control pe comunicaţia Ştefăneşti-Iaşi un autoturism marca BMW 520, condus de moldoveanul Dorin M., descoperind între scaunul din stânga faţă şi bancheta din spate, sub o patură, o geantă de culoare neagră, cu 3.000 ţigarete cu timbru de acciza R. Moldova.

      Pentru continuarea cercetărilor, bărbatul şi autoturismul au fost ajuns sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, unde, la controlul amănunţit asupra autoturismului s-au mai descoperit, sub roata de rezervă, într-un locaş special amenajat, alte 4.500 ţigarete cu timbru de acciza Rep. Moldova, iar sub scaunul din dreapta faţă o barcă radiocomandată.

Bărbatul a declarat că în urma unei înţelegeri avute cu un cetăţean moldovean, în schimbul sumei de 100 lei, a preluat de la malul românesc al râului Prut barca radiocomandată de care era prinsă o sfoară cu care a tras de pe malul moldovenesc al râului Prut geanta cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au confiscat ţigaretele şi bărcuţa radiocomandată Racing Boat şi au sechestrat autoturismul marca BMW 520, pentru continuarea cercetărilor. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.