Acasă Nord-Est Iasi Iaşi: Falsificatori de bani, arestaţi

Iaşi: Falsificatori de bani, arestaţi

DISTRIBUIȚI

137302  – 04062015 – Procurorii  Diicot – Serviciul Teritorial Iaşi  au dispus miercuri reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Anatolie Cladicov, Ion Cibotaru şi Silviu Andrei  Poiană pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi punere în circulaţie de valori (monedă) străine falsificate.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, începând cu luna martie 2015, pe teritoriul României s-a constituit  un grup infracţional transfrontalier  format din cetăţeni moldoveni şi cetăţeni români, specializat în contrafacerea de monedă străină (euro) şi punerea acesteia în circulaţie pe teritoriul Republicii Moldova.

La data de 2 iunie 2015, procurorii  DIICOT din Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași au surprins în flagrant  la Târgu Frumos pe  Cibotaru şi Cladicov în timp ce se deplasau cu un autoturism, spre Vama Sculeni. Cu ocazia percheziţiei efectuate asupra autoturismului a fost găsită suma de  2000 euro falsificaţi, în cupiuri de 20 euro (25 bancnote), 50 euro (28 bancnote) şi 100 euro (o bancnotă).  S-a constatat ca suma de bani falsă a fost achiziţionată de la Poiană în vederea introducerii în circulaţie  pe teritoriul  Republicii Moldova.

Faţă de cei trei instanţa de judecată  a dispus  arestarea preventivă pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

2 COMENTARII

  1. stai linistit cristi,taicasu umbla toata ziua la iasi sa-l scoata de la puscarie.el se lauda ca mituieste orice procuror.la reteaua pe care o conduce cu camatarie ,droguri si bani falsi se descurca si miine poimine il vezi prin tirg batindu-se cu pumnul in piept ca are relatii.asta e!

  2. nu credem niciunul ca andrei poiana va fi arestat.taicasu cumpara si ochi de om.de atita timp a reusit sa mituiasca orice procuror,.verificati cite dosare penale are andrei poiana si cite magarii face in orasul buhusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.