Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: La Bragadiru, cultura a venit de Rusalii

Ilfov: La Bragadiru, cultura a venit de Rusalii

DISTRIBUIȚI

137174  – 02062015 –   Primăria orașului Bragadiru, la inițiativa primarului Vasile Cimpoeru, a organizat cu prilejul mini-vacanței de Rusalii o serie de spectacole în aer liber și în sală, care i-au făcut pe localnici, cu mic cu mare, să iasă din casă. Evenimentele au început vineri, 29 mai, cu inaugurarea oficială a Casei de Cultură ”Mihai Eminescu”, piesa de teatru ”Mă mut a mama”, cu Adriana Trandafir, Gabriel Fătu și Andreas Petrescu fiind aplaudată de spectatori. Povestea veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucățică ruptă din viața de familie despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită sau drumul spre idealitate atunci când speranța te învață să trăiești frumos și să te bucuri de fiecare clipă – povestea celor trei – a captat publicul prezent în noua și moderna casă de cultură.

Orașul Bragadiru a intrat astfel cu dreptul în lumea culturală ilfoveană, iar primarul Vasile Cimpoeru a promis că asemenea spectacole vor fi jucate periodic în oraș.

Tot în incinta Casei de Cultură a fost amenajată și expoziția cu vânzare cu picturile semnate de Vanessa Erika Andriuță.

În zilele de 30 și 31 mai, Primăria, împreună cu Centrul de Cultură ”Mihai Eminescu”, a organizat un spectacol extraordinar de muzică populară susținut de Mariana și Mihai Călin, împreună cu invitații lor Nelu Zidaru, Norica, Maria Stroia, Marioara Man Gheorghe, Veronica Geamănu, Gigi Stoica, Anghel și Vasilica Bordeianu. De asemenea, ansamblul de dansuri populare ”Flori de Romanați” i-a invitat la joc pe bragadireni. Nu au lipsit producătorii tradiționali – artizanat, meșteșugari, pielărie, brânzeturi și dulciuri. Și nelipsiții…. mici cu bere…- PROMPT MEDIA

foto:viitorulilfovean.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.