Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Iohannis cere demisia lui Ponta în presa străină

Iohannis cere demisia lui Ponta în presa străină

DISTRIBUIȚI

 137992 – 30062015  – Presedintele Klaus Iohannis a cerut inca o data prim-ministrului Victor Ponta să demisioneze de data asta intr-un interviu acordat unei publicatii straine. Potrivit Ziare.com, Andrew Byrne scrie, intr-un articol pentru Financial Times, despre problemele cu Justitia si acuzatiile de coruptie la adresa lui Victor Ponta.

Sursa citata aminteste ca prim-ministrul neaga acuzatiile si a reusit sa obtina un rezultat linistitor la votul privind motiunea de cenzura impotriva guvernului sau, la o saptamana dupa ce a mers prima oara la audieri la DNA.

De atunci, se afla in vacanta pentru o luna, mergand la Istanbul pentru operatie si tratament postoperator la genunchiul stang. Iohannis insista insa ca premierul ar trebui sa renunte la functie.

„Cea mai buna cale de a o rezolva este sa demisioneze. Daca nu este vinovat, asa cum spune, atunci nu este nicio problema, insa este inacceptabil pentru o tara europeana sa aiba prim-ministrul acuzat de procurori pentru acte ilegale”, a declarat seful statului.

Articolul din Financial Times a aparut pe site cu aproximativ doua ore inainte de votul din Parlament privind nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru functia de director al SIE, vot pe care PSD il boicoteaza. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.