Acasă Economie Luxemburg: Ministrul Finanțelor Publice la întâlnirea Consiliului Guvernatorilor Băncii Europene

Luxemburg: Ministrul Finanțelor Publice la întâlnirea Consiliului Guvernatorilor Băncii Europene

DISTRIBUIȚI
eugen-teodorovici

137714  – 19062015  – Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, efectuează în perioada 18-19 iunie, o vizită oficială la Luxemburg. Cu acest prilej, va participa la întâlnirea Consiliului Guvernatorilor Băncii Europene de Investiții și la reuniunea Consiliului pentru Afaceri Economice și Financiare (ECOFIN).

În cadrul reuniunii ECOFIN, discuțiile vor viza propunerea de Directivă pentru modificarea Directivei 16/2011 în ceea ce privește schimbul automat obligatoriu de informații în domeniul impozitării, propunerea de Directivă a Consiliului privind sistemul comun de impozitare aplicabil plăților de dobânzi și redevențe efectuate între societățile asociate din state membre diferite.

De asemenea, pe agenda dezbaterilor figurează și reforma structurală a băncilor, Planul de investiții pentru Europa (Planul Juncker), stadiul implementării Uniunii Bancare, Uniunea piețelor de capital, Codul de Conduită privind impozitarea afacerilor, implementarea Semestrului European, dar și a Pactului de Stabilitate și Creștere, respectiv orientările generale de politică economică.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.