Acasă Politic Monica Macovei: Visul românilor de a intra în Schengen se năruie din...

Monica Macovei: Visul românilor de a intra în Schengen se năruie din cauza lui Ponta şi a PSD

DISTRIBUIȚI

 137871 – 25062015 – Abuzurile PSD față de justiție au trecut la un alt nivel, din care România are de pierdut la capitolul încredere și imagine, acuză europarlamentarul Monica Macovei.

Monica Macovei se referă cponcret la faptul că „Ponta a fugit să se opereze în Turcia, obținând astfel un concediu medical în fața justiției de cel puțin 28 de zile” şi la faptul că „Sebastian Ghiță amenință procurorii că au fost filmați și înregistrați audio, șantajându-i în auzul întregii lumi”.

În legătură cu înregistrările de care a vorbit Sebastaian Ghiţă, fostul ministru al Justiţiei întreabă „Cine i-a înregistrat pe procurori? Există mandat?”.

„Președintele grupului PPE, Manfred Weber, a cerut, pe 8 iunie, să fie discutat cazul Ponta în Parlamentul European,  îngrijorat de situația din România și de faptul că PSD încearcă să blocheze anchetele DNA. Astăzi, în Comisia LIBE, va fi o primă discuție despre situația din țară. Ponta și grupul infracțional organizat PSD au reușit să atragă toată atenția europenilor asupra României. Din cauza lui Ponta și a grupului infracțional organizat PSD, visul intrării României în Schengen, pe care îl avem toți, se năruie pe zi ce trece. Pentru că toate acțiunile lui Ponta și ale grupului infracțional organizat PSD se traduc, la nivel internațional, în lipsa voinței politice de a combate corupția”, a mai declarat Monica Macovei. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.