Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Norvegia: Noul PNL, succesorul legal al PDL în PPE

Norvegia: Noul PNL, succesorul legal al PDL în PPE

DISTRIBUIȚI

137157  – 02062015 –  Prim-vicepresedintele PNL si vicepresedinte al PPE Anca Boagiu afirmă ca partidul liberal, „succesorul fostului PDL”, este membru cu drepturi depline al Partidului Popular European (PPE), incepand cu 1 iunie.

„Astazi (luni – n. r.), la Oslo, unde ma aflu in calitatea mea de vicepresedinte al PPE si unde are loc reuniunea popularilor europeni, Biroul Politic, respectiv conducerea centrala a celui mai mare partid european, PPE, partid de centru dreapta, a decis in unanimitate, cu putin timp in urma, acceptarea noului PNL in structura popularilor europeani. Adunarea Politica a PPE va aproba, in seara aceasta, la Oslo, decizia politica a conducerii centrale a popularilor europeni, stabilind ca noul PNL este succesorul legal al PDL si al PNL, cu toate drepturile si obligatiile care decurg din acest statut”, a precizat Anca Boagiu, intr-un comunicat.

Aceasta a mai aratat ca, luni, „noul PNL si-a definitivat, implicit si-a intarit pozitia in cel mai mare partid din Europa”.

Discutia din jurul trecerii PNL catre PPE a generat discutii in ultima saptamana si doua masuri drastice luate de liberali.

Astfel, conducerea PNL a decis, in sedinta de miercuri, sa le excluda din partid pe Norica Nicolai si Renate Weber, dupa ce au refuzat sa se supuna deciziei partidului de a trece catre PPE. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.