Acasă Vest Arad Timiş: Percheziţii într-um megadosar de trafic de persoane şi prostituţie

Timiş: Percheziţii într-um megadosar de trafic de persoane şi prostituţie

DISTRIBUIȚI

137656  – 18062015  – Procurorii DIICOT si trupele speciale de interventie ale Politiei fac, joi dimineata, 11 perchezitii in Timis si Arad intr-un dosar de trafic de persoane, printre cei vizati fiind un component al trupei DJ Project, un politist si mai multi lideri ai lumii interlope din Timisoara.

Potrivit unor surse judiciare, joi dimineata au loc noua perchezitii in Timisoara, una in comuna Dumbravita, aflata langa Timisoara, si inca una la Arad.

Suspectii plasau tinere, unele minore, unor clienti dispusi sa plateasca pentru a intretine relatii sexuale cu acestea.

Aceleasi surse mai spun ca reteaua era condusa de Paul Vasile Manzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timisoara, in vila caruia aveau loc intalnirile fetelor cu clientii. Fetele erau filmate in timp ce intretineau relatii sexuale cu clientii, iar daca acestea refuzau pe viitor sa se supuna, erau amenintate ca imaginile video vor fi trimise parintilor lor.

Sursele citate spun ca vizat de perchezitii este si Ovidiu Torj, fostul sot al lui Brigitte Nastase, acum sotia lui Ilie Nastase. Torj ar fi facut parte din aceeasi retea.

Conform acelorasi surse, este perchezitionată și locuinta unui politist de la Sectia 1 Politie Timisoara, Ovidiu Gatan, care in anul 2013 a mai fost implicat intr-un scandal, dupa ce un barbat l-a acuzat ca l-a batut.

De asemenea, locuinta lui DJ Gino Manzotti, component al trupei DJ Project, este perchezitionata joi dimineata, afirma sursele citate, care spun ca cei doi, Ovidiu Gatan si DJ Gino Manzotti, sunt cercetati pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate despre care beneficiarul stia ca este victima traficului de persoane.

Ceilalti suspecti vor fi cercetati pentru constituire de grup infractional organizat si trafic de persoane.

In total peste 25 de persoane suspectate urmeaza sa fie duse la audieri, in acest caz.

Pe langa acestea, vor fi audiati un avocat si un judecator, ambii din Timisoara, dar si mai multi oameni de afaceri care ar fi beneficiat de serviciile fetelor, spun sursele citate. – PROMPT MEDIA

foto:gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.