Acasă Externe Turcia: Premierul Ponta mai rămâne în spital

Turcia: Premierul Ponta mai rămâne în spital

DISTRIBUIȚI

137700  – 19062015  – Televiziunile de stiri anunță, pe surse, că premierul Victor Ponta va rămâne internat în clinica din Turcia cel puțin până luni. Desi aceleleași surse anunțau că premierul ar fi urmat sa paraseasca Turcia si sa se intoarca in tara ca vineri, in urma evaluărilor medicale din această dimineață, medicii au hotarat ca Ponta trebuie sa mai stea internat.

Premierul a plecat in Turcia, la inceputul saptamanii, pentru a se opera la genunchiul stang, dupa ce s-a accidentat la un meci de baschet.

Medicii Spitalului Militar din Bucuresti au recomandat interventia chirugicala, in urma unui control medical, la circa doua saptamani de la accidentare.

Prim-ministrul a fost supus unui examen RMN, medicii stabilind diagnosticul – ruptura de ligament, fiind afectate meniscul si cartilajul.

Cat timp Victor Ponta este plecat din tara, fiind in concediu toata saptamana, atributiile prim-ministrului sunt preluate de catre vicepremierul Gabriel Oprea, in acest sens fiind publicata o informatie in Monitorul Oficial. – PROMPT MEDIA

foto: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.