Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Turcia: Victor Ponta: “În maxim două săptămâni vin la Guvern”

Turcia: Victor Ponta: “În maxim două săptămâni vin la Guvern”

DISTRIBUIȚI

137922 – 29062015 – Victor Ponta a anunţat că momentul revenirii sale în ţară este în maxim două săptămâni pentru a putea veni pe picioarele sale. El a adăugat că în prima zi când se întoarce se va duce şi la procurori, aceştia putând lua orice decizie în cazul său, inclusiv să îl pună sub control judiciar.

Victor Ponta a declarat că a fost ”încă o dată la doctor” şi că maxim două săptămâni se va întoarce în ţară ”pe picioarele sale”.

”Ieri (sâmbătă – n. r.) am fost încă o dată la doctor, am maxim două săptămâni în care nu pot pune picirul jos, în maxim două săptămâni vin la Guvern pe picioarele mele”, a declarat Victor Ponta intr-o intrventie telefonica la B1 Tv.

El a adăugat că momentan se află în ”faza de urmărire penală”, iar în prima zi când se întoarce se va duce şi la procurori.

”Ce se întâmplă azi nu are legătură cu dreptul penal, înţeleg şi tulburarea din PSD, de ce mai participăm la alegeri cu primari, preşedinti de Consilii Judeţene, parlamentari, premier dacă nici unul nu mai e funcţie, dacă guvernul se schimbă că vrea un procuror, de ce mai facem alegeri?”, a afirmat Ponta.

El a sublinat că procurorii fac dosare dosare de frică sau la ordin.

Întrebat dacă se poate ajunge să fie pus sub control judiciar, Ponta a răspuns evaziv ”se poate orice”. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.