Acasă Externe Turcia: Victor Ponta, luat prin surprindere de nominalizarea pentru SIE

Turcia: Victor Ponta, luat prin surprindere de nominalizarea pentru SIE

DISTRIBUIȚI

137843 – 25062015 – Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara ca presedintele Klaus Iohannis nu l-a consultat in privinta nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe (SIE).

„Presedintele Iohannis ne-a spus ca nu va face o nominalizare la SIE fara sa ne consulte, ne-a placalit, nu ne-a consultat”, a spus Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV.

“Nu m-a consultat absolut nimeni, nici pe mine, nici pe vreun alt lider PSD. Inteleg ca dl Iohannis oricum nu avea nevoie de voturile noastre sau nu considera important sa isi tina cuvantul, pentru ca a zis ca el consulta sau informeaza oamenii inainte. Asadar, nu si-a mai tinut cuvantul, dupa sase luni de cand a fost ales nu cred ca-l mai intereseaza sa-si tina cuvantul fata de oameni. Din ceea ce am discutat cu colegii, nimeni din PSD nu sustine numirea lui Ungureanu. Dar luni ei vor avea un BPN si vor avea o decizie oficiala. Tinand cont de modul necinstit in care s-a facut aceasta propunere, eu personal, ca deputat – sigur, o sa respect decizia pe care o va lua PSD -, dar as vota contra”, a precizat Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.