Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucreşti: Premierul Ponta: Toate categoriile nedreptăţite au primit înapoi banii tăiaţi în...

Bucreşti: Premierul Ponta: Toate categoriile nedreptăţite au primit înapoi banii tăiaţi în 2010

DISTRIBUIȚI

138690 – 28072015 – Premierul Victor Ponta a declarat, marți, înainte de ședința de Guvern, că rectificarea bugetară este pozitivă și se adresează tăierilor din 2010.

            „Oricum o întorci, oricum o faci, este una pozitivă, că sunt mai mulți bani. Este, în limba omului obișnuit, o rectificare pozitivă. Avem asigurate toate drepturile constituționale fundamentale: salarii, pensii, alocații, ajutoare de șomaj. De trei ani ne-am obișnuit că e normal, dar să nu uităm că acum trei ani nu aveam asta. La trei ani de la preluarea Guvernului nu mai este nicio categorie nedreptățită  care să nu-și fi primit banii înapoi”, a spus Ponta, înaintea ședinței de guvern.

            Premierul a precizat că sunt bani pentru plata alocațiilor mărite pentru veteranii de război, aviatori, deținuți politici, diplomatici și grefieri.

            „Alocăm toate sumele care s-au pierdut la buget pentru anumite autorități locale, 1,3 miliarde le lei pentru autoritățile locale. La Cultură nu se taie bani, la MAPN se câștigă bani, 1,55% din PIB”, a explicat Ponta.

            Premierul a mai cerut ministrilor să cheltuiască banii corect pentru dezvoltare și a mulțumit firmelor care au plătit taxe și impozite, dar și ANAF pentru că a combătut marea evaziune fiscală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.