Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Bani pentru titluri executorii

Bucureşti: Bani pentru titluri executorii

DISTRIBUIȚI

  138713 – 28072015 – Guvernul a alocat astăzi fondurile necesare pentru plata celei de-a treia tranșe din titlurile executorii, stabilite prin hotărâri judecătorești care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale în favoarea personalului din cadrul serviciilor de ambulanță, direcțiilor de sănătate publică și din unele unități sanitare aflate în subordinea Ministerului Sănătății.

            Astfel, bugetul Ministerului Sănătății va fi suplimentat cu suma de 4,66 milioane de lei, necesară pentru plata celei de-a treia tranșe din titlurile executorii aferente anului 2016, care se plătesc anticipat începând cu luna iunie 2015, potrivit unui comunicat al Guvernului.

            Suplimentar față de fondurile alocate astăzi, Guvernul a alocat pentru plata primelor două tranșe din titlurile executorii suma de 8,8 milioane de lei, printr-o Hotărâre aprobată în luna iunie.

Cuantumul total al obligaţiilor de plată ale Ministerului Sănătății plătite în anul 2015 pentru titlurile executorii este de 17,614 milioane lei, sumă actualizată cu indicele prețurilor de consum publicat de Institutul Național de Statistică. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.