Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Băsescu către Ponta: “Te rog, trădează-mă pe mine!”

Bucureşti: Băsescu către Ponta: “Te rog, trădează-mă pe mine!”

DISTRIBUIȚI

138331 – 14072015 – Fostul presedinte Traian Basescu il roaga pe premierul Victor Ponta sa il „tradeze” pe el, dupa ce acesta a declarat ca nu demisioneaza de la Guvern pentru ca nu vrea sa tradeze electoratul. Traian Basescu ii reaminteste lui Victor Ponta ca nu a fost ales, ci numit de el in functia de sef al Executivului, asa ca il poate „trada” linistit.

            „Mincinosul national incearca sa ne convinga ca, daca ar demisiona, ar trada electoratul. Bietul mitoman a ajuns sa creada si vrea sa convinga o lume intreaga ca el a fost ales de popor. Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru functia de PM respectand principiul constitutional ca o alianta care a castigat alegerile cu 68% poate propune premierul. Acum nici macar alianta USL care a castigat alegerile nu mai exista, deci tu cam vii de nicaieri la Palatul Victoria. Nu indrazni sa mai vorbesti de legitimitate cand alianta, dar si intelegerea politica ce te-a propulsat au disparut. Intre timp, ai devenit si singurul PM din Europa urmarit penal. In concluzie, nu poporul te-a facut PM, ci eu te-am desemnat pentru aceasta functie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea. De aceea, te rog, TRADEAZA-MA PE MINE, care te-am desemnat, demisionand si nu trada interesele tarii tale ramanand in functie”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

            Premierul Victor Ponta a fost inculpat oficial luni de DNA, in dosarul Turceni-Rovinari in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

            Luni seara, Victor Ponta a explicat ca nu ia decizia de a demisiona din functia de premier pentru ca acesata ar echivala cu o tradare a electoratului care a votat USL in 2012. – PROMPT MEDIA

foto:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.